Cellpad

Wat vind ik dit een mega fijne pad! Als zadelpasser ben ik niet altijd fan van de pads die ik tegenkom. Maar Cellpad heeft mij bewezen dat zij wel met een heel mooi product op de markt zijn gekomen!!


De CellPad vormt zich naar de contouren van de rug van het paard en vormt daardoor een stabiele basis voor de ligging van het harnachement. Door de zelfregulerende eigenschappen ontstaat een ideale ergonomische gewichtsverdeling van het harnachement hetgeen paard en ruiter/menner ten goede komt. Het vermindert het schokken en verlicht de drukpunten.   


Naarmate de temperatuur in de CellPad toeneemt, voelt hij zachter aan, wordt elastischer en ontstaat er een hogere conformiteit. Bij lagere temperaturen, voelt het materiaal iets harder aan en heeft het een hogere viscositeit. Door de ongeëvenaarde puntelasticiteit zorgt de CellPad voor een nauwkeurige ondersteuning en drukverlaging zonder dat de ligging van het harnachement wordt beïnvloed.Tevens heeft Cellpad een ruim assortiment aan onderleggers voor het kopstuk, neusriem en de kinketting maar ook complete halsters! Ook is het mogelijk een Cellpad helemaal zelf naar wens samen te stellen kwa kleur, biesbandjes en sierkoortjes en is er een mogelijkheid de Cellpad helemaal op maat te laten maken!  Super mooi maar ook betaalbaar product! 
De cellpad is te verkrijgen in de volgende maten:

 Small (lengte 48 cm, tot 15 inch)

Medium (lengte 54 cm, tot 15 t/m 17 inch) 

 Large (lengte 59 cm 17 t/m 18,5 inch ).


De standaard pad kost 64,95 en de Custom opties zijn 5 euro per stuk. 
 


 

 
 
 
E-mailen
Map
Instagram