Cellpad

Wat vind ik dit een mega fijne pad! Als zadelpasser ben ik niet altijd fan van de pads die ik tegenkom. Maar Cellpad heeft mij bewezen dat zij wel met een heel mooi product op de markt zijn gekomen!!


De CellPad vormt zich naar de contouren van de rug van het paard en vormt daardoor een stabiele basis voor de ligging van het harnachement. Door de zelfregulerende eigenschappen ontstaat een ideale ergonomische gewichtsverdeling van het harnachement hetgeen paard en ruiter/menner ten goede komt. Het vermindert het schokken en verlicht de drukpunten.   


Naarmate de temperatuur in de CellPad toeneemt, voelt hij zachter aan, wordt elastischer en ontstaat er een hogere conformiteit. Bij lagere temperaturen, voelt het materiaal iets harder aan en heeft het een hogere viscositeit. Door de ongeëvenaarde puntelasticiteit zorgt de CellPad voor een nauwkeurige ondersteuning en drukverlaging zonder dat de ligging van het harnachement wordt beïnvloed. EQUUSHAPE PRIJS: 64,95


De zadelonderlegger is 32 milimeter dik en zorgt voor een ergonomische drukverdeling, schokdemping en bescherming. Door de anatomische vorm bied deze pad een mooie schoftvrijheid. De onderlegger word geleverd in een nette hoes waar je hem in kan opbergen. 


De cellpad is te verkrijgen in de maten small, medium en large. Je kan de pad bestellen in onze webshop maar heb deze ook altijd bij me tijdens een pasconsult, en daarbij is dan ook de mogelijkheid er even mee te test rijden!

 

 
 
 
E-mailen
Map
Instagram