" No hour of time is wasted that is spent in the saddle"

 


Openingstijden


Mijn openingstijden zijn variabel, en uitsluitend op afspraak. Het is daarom ook mogelijk in het weekend, of in de avond uren een afspraak te maken. Voor meer informatie: neem contact met me op! 


Nieuwtjes!


18-10-2019 WEBSHOP!!! Vanaf nu kan je ook bestellen in onze webshop!!! Alle verzorging producten en supplementen staan online!! Neem snel een kijkje! Verzendkosten bedragen 4,95 binnen NL en boven de 100,00 gratis verzending! Mocht je omgeving Purmerend iets nodig hebben kunnen we het vaak even langs brengen, dus neem dan eerst even contact op!!


 5-10-2019 NEW IN!!!  Er zijn een aantal verzorgings producten binnen gekomen! En daarbij ook al de Total balance! Voor met info kijk even bij verzorging & supplementen! Wil je dit bestellen? Mail ons, of benader ons op social media! 29-09-2019 Good things are coming! 


We zijn met zoiets tofs bezig! Wil nog niet teveel verklappen maarrrrrrr Equushape is een samenwerking aan gegaan, met een nieuw label aan verzorgings producten en supplementen voor je paard! Stay tuned voor meer info!!! 27/09/2019 Massimo zadels


Equushape is vanaf heden dealer geworden van Massimo - Sattel. We hebben verschillende  pasmodellen beschikbaar, en met Massimo heb je mooie opties! Ook voor de hele korte, en ronde paarden heeft Massimo uitermate geschikte zadels! Zadels kunnen geleverd worden met een keilkussen of een frans kussen dit maakt het makkelijker in combinatie met de super ruime keuze kwa kamerbreedtes makkelijker een passend zadel te vinden voor diverse paarden! Kamer breedtes lopen van 26 tot 44, en voor de hele brede paarden of trekpaarden, is er bij een speciale order zelf 44 tot 46 nog beschikbaar. De zadels liggen zeer stabiel en dit zelfs op de rondere paarden. Zitting is ook met een speciale order van 15,5 inch tot en met 19,5 beschikbaar. Massimo is natuurlijk geen maatzadel, maar door de vele opties is dit de perfectea maar toch goed betaalbare optie voor je paard!  


25/09/2019  Cellpad zadelonderleggers


Wij hebben Cellpads ingekocht!  Cellpad is een zadelonderlegger gemaakt van medisch foam. Deze super fijne pad ondersteunt waar nodig is, en laat ruimte vrij waar het moet! Bij het aannemen van de lichaamstempratuur van je paard krijgt het foam de eigenschappen van gel, dit zorgt voor de allerbeste  drukverdeling!  Door deze eigenschappen, zal de ligging van je zadel niet beïnvloed worden door de pad. De pad vormt zich helemaal naar de contouren van de rug, zorgt voor een stabiele ligging, en goede gewichts en druk verdeling , maar verminderd ook schokken tijdens het rijden! Dit mega fijne product is bij ons bestelbaar, hij kan verzonden worden, maar heb ze ook altijd mee naar een pasconsult. Je heb dan ook de mogelijkheid er even mee te rijden!  

 

 
 
 
E-mailen
Map
Instagram