Tarieven 2022


Zadelpasconsult  inclusief eventuele aanpassingen en opvullen.   € 85,00

Hierbij doe ik op locatie een controle van de rug maar ook van de algehele conditie van het paard en zadel, neem daarbij ook ligging van de singel en eventuele pad/dekje mee en geef ik daarbij onafhankelijk advies. Voer wanneer dit het toelaat op locatie eventuele aanpassingen direct uit, eventueel kopijzer wisselen, en kan het zadel ook tijdens het consult opvullen.    

                                                                                                                                                                             

Zadelpasconsult zonder aanpassingen aan het zadel. € 70,00

Hierbij kun je eventueel een zadel passen, maar ook voor aankoopadvies van een zadel. Uiteraard is dit inclusief anamnese met daarbij het opmeten van je paard.

                      
Zadelpasconsult  vaste klanten of vervolg controle inclusief consult binnen een jaar. € 70,00

 Dit betreft een volledig controle zadelpasconsult als hierboven beschreven. Inclusief eventuele aanpassingen en opvullen.                                                      

Volledig vervangen van de wolvulling (inclusief napassen, en nacontrole na 20-rijuren).   € 230,00 


Voorkant of achterkant zadel stikken € 20,00                                                                     


Vervangen singelstoot kort  € 25,00 per stuk /  Per 2 € 40,00


Vervangen singelstoot lang  € 30,00 per stuk/ per 2 € 50,00


Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Equushape hanteert voor maneges en zorgboerderijen een apart tarief. Voor meer info, neem even contact op per mail!


Afmelden van een reeds gemaakte afspraak gelieve doen minimaal 24 uur voor de afgesproken datum en tijd, anders ben ik genoodzaakt toch consult kosten in rekening te brengen, ben ik al op de lokatie aangekomen dan moet ik zowel de consult als de voorrijkosten in rekening brengen. Is er een onverhoopte situatie die zich voordoet, of ziekte van de ruiter/paard neem dan zsm contact met me op dan kijken we samen naar een passende oplossing,


Wanneer ik veel extra tijd voor een consult moet uittrekken omdat bijvoorbeeld de vulling in  erg slechte staat is, of de vulling extreem leeg is reken ik hiervoor wel een toeslag van 10,00, dit is nodig om mijn normale consult prijs te houden zoals hij is!Kilometervergoeding/ Voorrijkosten:

Voorrijkosten worden berekend van 1441 GX Purmerend.  

Aantal kilometer naar plaats, van bestemming 1441 GX Purmerend.€ 0,75 cent per kilometer.

* bij meer dan 3 paarden op 1 locatie geen of aangepast tarief in de voorrijkosten, maar is even afhankelijk van welk deel van het land mail me even voor meer info! 
 
 

 

 


 


 


 


 

 
 
 
E-mailen
Map
Instagram