Massimo Zadels

 De zadels van Massimo zijn geschikt voor vele paarden maar met name voor de wat rondgeribte en korte paarden! Maar ook voor pony's of de super brede paarden kunnen je bij Massimo goed uit de voeten. De boommaten gaan maar liefst van 27 t/m 42. De boom (kopijzer) is 2 keer doormiddel van een pers te verbreden of te versmallen. Dit is tot 2 maten mogelijk! Massimo zadels kunnen geleverd worden in het zwart maar ook in diverse tinten bruin. En zij leverbaar met een keilkussen maar ook met een frans kussen. Massimo zadels zijn als vrij kort maar kunnen ook nog met een verkort kussen geleverd worden. Daarnaast heeft Massimo een ruim assortiment aan overige zadel benodigdheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld singels en stijgbeugel riemen.


Het gehele Massimo assortiment is bij ons bestelbaar, mocht je daarover vragen hebben stel ze gerust.


Prijzen:


Massimo Trail 1689,00  


Massimo Dressuur  1775,00massimo
massimoEDIX Soft Tree saddles 


Deze super mooi vormgegeven compleet Engels zacht boom dressuurzadels, zijn gemaakt van zacht en soepel hoogwaardig Turks kalfsleer en zachte lederen panelen gevuld met synthetische wol en een breed kussen kanaal voor een vrije beweging van de wervelkolom en een correcte drukverdeling. De zadels zijn zogenaamde Soft Tree Saddles. Dus er zit een opbouw in maar deze is flexibel dus niet helemaal zoals je van "Boomloos"gewent ben. Het zijn prachtige zadels om te zien, close contact, en hebben een monoblad. Dit zorgt voor goede bewegings vrijheid voor je paard maar ook het contact tussen het paard en de ruiter is hierdoor optimaal! En dit alles heeft EDIX in een prachtig luxe jasje gestoken! Zadels zijn van uitstekende kwaliteit, en ook zeer geschikt voor ronde en korte paarden/ponys. Kort samen gevat een nieuw superfijn zadel voor een mooie prijs van uitstekende kwaliteit ben je op zoek naar een ander model van Edix kun je deze ook via ons bestellen!


Prijzen: 


Edix Tudor 1595,00 


Edix Yassir 1595,00 


Halfpad met inlages uni 8 pocket Merino wol 119,50 


Pad Merino wol onderlegger met inlages 139,50
 Tekna / Letek

 Zeer betaalbare mooie kwaliteit zadels die op vele paarden aan te passen zijn!  Foto's en bijbehorende prijzen zullen we zsm op de website vermelden. Mocht je tussentijds vragen hebben stel ze gerust per mail / social media.

 

  


 
 
 
E-mailen
Map
Instagram