nn.

Tarieven 2022

Compleet zadelpasconsult  inclusief eventuele aanpassingen en opvullen.   € 85,00

Dit bestaat uit een anamnese en opmeten van het paard. zadelcheck, neem daarbij ook ligging van de singel en eventuele pad/dekje mee. Op locatie toelaatbare aanpassingen aan het zadel, wisselen kopijzer en aanpassen / opvullen van de wolvulling. 

 Zadelpasconsult (advies) zonder aanpassingen aan het zadel. € 70,00

Dit consult bestaat uit een anamnese en opmeten van het paard, advies, zadelcheck, passen/testen nieuw zadel.  (aanpassingen/opvullen zitten niet bij dit consult in begrepen) 

 Zadelpasconsult  vaste klanten of vervolg controle inclusief consult binnen een jaar. € 70,00

Dit betreft een volledig controle /zadelpasconsult. Inclusief eventuele aanpassingen en opvullen.                             

Volledig vervangen van de wolvulling (inclusief napassen, en nacontrole na 20-rijuren).   € 290,00 

Voorkant of achterkant zadel stikken € 20,00                                     

Vervangen singelstoot kort  € 25,00 per stuk /  Per 2 € 45,00 

Vervangen singelstoot lang  € 30,00 per stuk/ per 2 € 55,00


Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Equushape hanteert voor maneges en zorgboerderijen een apart tarief. Voor meer info, neem even contact op per mail!

Afmelden van een reeds gemaakte afspraak gelieve doen minimaal 24 uur voor de afgesproken datum en tijd, anders ben ik genoodzaakt toch consult kosten in rekening te brengen. Is er een onverhoopte situatie die zich voordoet, of ziekte van de ruiter/paard neem dan zsm contact met me op dan kijken we samen naar een passende oplossing,

Voorrijkosten:

Voorrijkosten worden berekend van 1441 GX Purmerend.€ 0,75 cent per kilometer. Bij meerdere paarden op 1 locatie kunnen de voorrijkosten worden gedeeld onderling. 

Aanschaf Nieuw zadel: 

Bij aanschaf van een nieuw zadel zit het afpassen (afleveren/op maat maken) van het zadel bij de prijs in. Ook de nacontrole (binnen welk tijdsbestek even in overleg) zit ook bij de prijs inbegrepen, de voorrijkosten worden per bezoek berekend, Het eerste pas/meetconsult word apart berekend dus houd er rekening mee dat dit er altijd nog bij komt. 
 
 

 

 


 


 


 


 

E-mailen
Map
Instagram